Durex yra vienas populiariausių prezervatyvų prekės ženklų rinkoje, žinomas dėl aukštos kokybės, patvarių ir patikimų gaminių. Viena iš priežasčių, kodėl Durex prezervatyvai turi tokią gerą reputaciją, yra plati prezervatyvų rūšių įvairovė, kurių kiekviena pritaikyta skirtingiems poreikiams ir pageidavimams. Taigi, išvardysime ir išsamiai aprašysime skirtingus Durex prezervatyvų tipus.

Durex Extra Sensitive

Durex Extra Sensitive prezervatyvai skirti tiems, kurie nori natūralesnio pojūčio sekso metu. Šie prezervatyvai yra itin ploni, todėl užtikrina didesnį jautrumą ir didesnį intymumą tarp partnerių. Prezervatyvai taip pat yra lubrikuoti, kad juos būtų patogiau dėvėti ir sumažėtų plyšimo rizika.

Durex Performax Intense

Durex Performax Intense prezervatyvai skirti vartotojams, norintiems pagerinti savo seksualinę patirtį. Šie prezervatyvai yra su briaunelėmis ir taškeliais, todėl sekso metu papildomai stimuliuoja abu partnerius. Jie taip pat yra sutepti specialiu šildančiu lubrikantu, kuris skirtas sustiprinti pojūčius ir padidinti malonumą.

Durex XXL

Durex XXL prezervatyvai skirti vartotojams, kuriems reikia didesnio dydžio prezervatyvų. Šie prezervatyvai yra didesni už standartinius prezervatyvus, todėl jie patogiau ir saugiau priglunda prie vartotojų, kurių varpos yra didesnės nei vidutinės. Prezervatyvai taip pat yra su lubrikantu, kad juos būtų patogiau dėvėti ir sumažėtų plyšimo rizika.

Durex Pleasuremax

Durex Pleasuremax prezervatyvai skirti tiems, kurie nori maksimaliai padidinti malonumą sekso metu. Šie prezervatyvai yra briaunuoti ir taškuoti, todėl sekso metu papildomai stimuliuoja abu partnerius. Jie taip pat yra suformuoti taip, kad natūraliau ir patogiau priglustų, o tai padidina intymumą ir malonumą sekso metu.

Durex Invisible

Durex Invisible prezervatyvai skirti tiems, kurie nori diskretiškesnio ir natūralesnio pojūčio sekso metu. Šie prezervatyvai yra itin ploni, todėl užtikrina didesnį jautrumą ir didesnį intymumą tarp partnerių. Jie taip pat yra lubrikuoti, kad būtų patogiau dėvėti ir sumažėtų plyšimo rizika. Durex Invisible prezervatyvai sukurti taip, kad būtų beveik nematomi, o tai padidina jų diskretiškumą.

Durex Extra Strength

Durex Extra Strength prezervatyvai skirti vartotojams, norintiems papildomos apsaugos lytinių santykių metu. Šie prezervatyvai yra storesni už standartinius prezervatyvus, todėl yra patvaresni ir atsparesni plyšimui. Jie taip pat yra su lubrikantu, kad būtų patogiau dėvėti ir sumažėtų plyšimo rizika.

Durex Real Feel

Durex Real Feel prezervatyvai skirti tiems, kurie nori natūralesnio pojūčio sekso metu. Šie prezervatyvai pagaminti iš specialios medžiagos, kuri sukurta taip, kad jaustųsi tarsi oda, o tai suteikia daugiau intymumo ir malonumo tarp partnerių. Jie taip pat yra su lubrikantu, kad būtų patogiau dėvėti ir sumažėtų plyšimo rizika.

Durex Tropical

Durex Tropical prezervatyvai skirti tiems, kurie nori savo seksualinį gyvenimą paįvairinti skoniu ir jauduliu. Šie prezervatyvai yra įvairių vaisių skonių, įskaitant bananų, braškių ir apelsinų. Jie taip pat yra su lubrikantu, kad būtų patogiau dėvėti ir sumažėtų plyšimo rizika.

Durex Mutual Climax

Durex prezervatyvai Mutual Climax skirti tiems, kurie nori sinchronizuoti savo orgazmą su partnerio orgazmu. Šie prezervatyvai yra su briaunelėmis ir taškeliais, todėl sekso metu papildomai stimuliuoja abu partnerius. Jie taip pat yra sutepti specialiu benzokaino pagrindu pagamintu lubrikantu, kuris padeda atitolinti vyrų ejakuliaciją, todėl padidėja tikimybė, kad abu partneriai patirs orgazmą tuo pačiu metu.

Durex Avanti Bare

Durex Avanti Bare prezervatyvai skirti tiems, kurie nori natūralesnio pojūčio sekso metu. Šie prezervatyvai pagaminti iš specialios poliizopreno medžiagos, kurioje nėra latekso ir kuri suteikia odos pojūtį. Dėl to jie yra geras pasirinkimas žmonėms, alergiškiems lateksui ar jautriems lateksui. Jie taip pat yra lubrikuoti, kad būtų patogiau dėvėti ir sumažėtų plyšimo rizika.

Durex Intense Sensation

Durex Intense Sensation prezervatyvai skirti tiems, kurie nori pagerinti savo seksualinę patirtį. Šie prezervatyvai yra su briaunelėmis ir taškeliais, todėl sekso metu papildomai stimuliuoja abu partnerius. Jie taip pat yra sutepti specialiu dilgčiojančiu lubrikantu, kuris skirtas sustiprinti pojūčius ir padidinti malonumą.

Durex Extra Time

Durex Extra Time prezervatyvai skirti vartotojams, norintiems prailginti savo seksualinę patirtį. Šie prezervatyvai sutepti specialiu benzokaino pagrindu pagamintu lubrikantu, kuris padeda atitolinti vyrų ejakuliaciją, todėl pailgėja sekso trukmė. Jie taip pat yra briaunuoti ir taškuoti, todėl sekso metu papildomai stimuliuoja abu partnerius.

Durex Play Vibrations Ring

Durex Play Vibrations Ring nėra prezervatyvas, bet skirtas naudoti sekso metu, kad abu partneriai patirtų didesnį malonumą. Žiedas dedamas prie varpos pagrindo ir yra sukurtas taip, kad sekso metu vibruotų ir stimuliuotų abu partnerius. Žiedas maitinamas baterijomis ir gali būti naudojamas kelis kartus.

Pabaigai

Durex siūlo platų prezervatyvų asortimentą, atitinkantį įvairius pageidavimus ir poreikius. Nesvarbu, ar norite natūralesnio pojūčio, didesnio malonumo, papildomos apsaugos, ar didesnio dydžio, galite būti tikri, kad Durex prezervatyvai jums puikiai tiks. Svarbu pažymėti, kad prezervatyvai visada turėtų būti naudojami teisingai, siekiant užtikrinti maksimalią apsaugą nuo lytiškai plintančių infekcijų ir nepageidaujamo nėštumo.

Sekso prekės, prezervatyvų parduotuvė Vilniuje – Prezervatyvai.net

Durex prezervatyvai ir skirtingos jų rūšys